| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Вт, 2024-04-16, 20:11

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2021 » Грудень » 18 » НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА В МУЗЕЇ ІСТОРІЇ МІСТА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО
16:15
НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА В МУЗЕЇ ІСТОРІЇ МІСТА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО
НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА В МУЗЕЇ ІСТОРІЇ МІСТА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО. У програму проходження музейної практики студентами історичного факультету ХГПА в музеї історії міста Хмельницького була включена творча робота зі створення відеоролику для онлайн проєкту MUSEUM_WEB_EX, з якою практиканти впоралися на відмінно. Кожен ролик побудований у вигляді короткої цікавої оповідки про один з предметних експонатів музею.

До Вашої уваги відеоролик Максима Білоуса, в якому студент розповідає про норманський шолом (реконструкція) з експозиції музею історії міста Хмельницького.


До Вашої уваги відеоролик Ірини Бондарчук, в якому студентка розповідає про обрядову ляльку-мотанку з етнографічної експозиції музею історії міста Хмельницького.


До Вашої уваги відеоролик Віталія Племяника, в якому студент розповідає про трипільський бінокль (реконструкція) з експозиції музею історії міста Хмельницького.

 
 До Вашої уваги відеоролик, автором якого є Андрій Мудь. У ньому студент розповідає про оригінальний експонат з експозиції музею історії міста Хмельницького - фотокамеру "Фотокор-1".
   
 До Вашої уваги відеоролик, автором якого є Максим Сметанюк. У ньому студент розповідає про оригінальний експонат з експозиції музею історії міста Хмельницького - німецьку сталеву каску часів Другої світової війни.
   
 До Вашої уваги відеоролик, автором якого є Максим Керстенюк. У ньому студент розповідає про оригінальний експонат з етнографічної експозиції музею історії міста Хмельницького - дерев'яну кушку.
 
Переглядів: 296 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024