| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-04-25, 21:51

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2018 » Лютий » 20 » Міні-експозиція «Обличчя Свободи» відкрилася в музеї історії міста
13:58
Міні-експозиція «Обличчя Свободи» відкрилася в музеї історії міста

До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні в музеї історії міста Хмельницького відкрилася міні-експозиція «Обличчя Свободи», на якій представлено понад 30 оригінальних експонатів.

Це й особисті речі протестувальників, і повстанські прапори, котрі побували у вирі бурхливих подій чотирирічної давнини, і репортажні фото учасників Революції Гідності, і спорядження Хмельницької Самооборони Майдану тощо.


Серед речових експонатів є й унікальні. Зокрема, ви зможете побачити оригінальні перепустки волонтерів до Палацу Свободи (Жовтневий палац), який, як і Київський Будинок профспілок, став на певний час не лише прихистком та другою домівкою для протестувальників, штабом Євромайдану, а й епіцентром жахливих подій внаслідок кривавих злочинів чинної на той час влади.


Експозиція буде цікава широким верствам населення – від найменшого школярика до кожного, хто пам’ятає доленосні події, внаслідок яких з’явилася нова героїчна сторінка в історії України, на жаль, трагічна й окроплена кров’ю патріотів – синів і дочок України.

Шана та низький уклін жертовній Небесній Сотні, що тримає для нас небо, уклінна вдячність учасникам Революції Гідності та нашим захисникам, які тримають та оберігають наші кордони від ворогів!
Слава Україні! Героям Слава!

Переглядів: 861 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024