| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-07-27, 16:29

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2024 » Травень » 28 » Квест-гра «Слідами Героїв» разом з музеєм історії міста Хмельницького
14:37
Квест-гра «Слідами Героїв» разом з музеєм історії міста Хмельницького

Днями в рамках відзначення Дня Героїв музей історії міста Хмельницького традиційно долучився до організації та проведення спільно з Хмельницьким молодіжним центром та Департаментом освіти та науки Хмельницької міської ради квесту «Слідами Героїв» для учнівської молоді міста. І, відповідно, однією з локацій цієї захоплюючої щорічної квест-гри стала музейна локація, а саме – музей історії міста Хмельницького.
У квесті взяло участь 10 команд старшокласників, яким було запропоновано виконати низку завдань з урахуванням певного часу. Серед найрізноманітніших задач була й історична, для виконання якої учасники квесту мали дістатися музею історії міста Хмельницького, де за 10 хвилин повинні були ідентифікувати експонати різних історичних періодів з музейної колекції та їхню приналежність до певної історичної епохи.



Варто зазначити, що цього разу музейники трохи ускладнили завдання: запропонованих експонатів стало більше, ніж минулоріч. Куратором музейної локації квесту та її арбітром стала Вікторія Папонова, провідний зберігач фондів музею історії міста Хмельницького.
Старшокласники з неабиякою цікавістю завзято взялись за ідентифікацію десяти музейних предметів. До слова, першими до музею завітали команди ліцею № 17 та ліцею № 1, яким вдалося вірно назвати дев’ять з десяти запропонованих експонатів і визначити їхню приналежність до історичної епохи.



Зауважимо, що ці предмети не стали новиною для учасників квесту, адже кожен з експонатів є доволі відомим на широкий загал та цілком впізнаваним.



Учасники квесту виявили вміння дискутувати, жваво обмінюючись власними здогадками та міркуваннями, продемонстрували свої знання з історії України та визнали, що важливо відвідувати музеї для розширення свого кругозору.






Переглядів: 73 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024