| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-26, 03:03

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2010 » Липень » 12 » 3-D парк трипільської культури в Києві
16:28
3-D парк трипільської культури в Києві
Наскільки Київ багате місто на туристичні принади та історичні реліквії, культурні скарби та архітектурні диковинки - відомо кожному.

Та все ж столиця не зупиняється в розвитку. Зусилля муніціпалітету спрямовані не лише на збереження спадщини, а й на створення нових видів засобів культурного спрямування.

Яскравим прикладом подібного міксу сучасності з минувшиною можна вважати Парк трипільської культури, що став одним з улюблених місць відпочинку киян та гостей столиці. Це той випадок, коли архітектори вважають чи не найважливішим аспектом оздоблення парку саме розмір його принад, серед яких трипільська культурна "здобич" археологів - керамічний посуд і ритуальні сосуди, що не мають аналогів у жодній з інших прадавніх культур.

Мета створення парку - вивчати багатюще минуле наших пращурів завдяки такому чудовому наочному "приладдю", поєднуюючи приємне з корисним. Школярі тут, до речі, гуляють залюбки.

А чом би і Хмельницькому не запозичити такий оригінальний  метод ознайомлення з трипільською культурою городян?.. Чом би й не перейняти цікавий досвід у киян?..

До вашої уваги 3-D панорама Парку трипільської культури в Києві. Натисніть ліву клавішу миші і ведіть нею вбік - зображення рухатиметься за вашим бажанням. Аби наблизити або віддалити зображення для кращого обзору, використовуйте колесо прокрутки. Приємної прогулянки!


Переглядів: 3176 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024