| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пн, 2024-04-29, 08:50

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2020 » Березень » 25
Музей історії міста Хмельницького започаткував онлайн-проєкт MUSEUM_WEB_EX, в якому у відеоформаті на музейному каналі YOUTUBE науковий колектив музею проводитиме міні-екскурсії, розповідатиме про окремі експонати з фондів музею, транслюватиме музейні заходи.
До річниці вигнання нацистських окупантів з Проскурова 25 березня 1944 року хранителька фондів музею Вікторія Папонова проводить веб-огляд одного з експонатів періоду Другої світової війни з фондів музею. Експонат можна побачити в експозиції музею, але через карантинні обмежувальні заходи наразі це неможливо, тому ви можете детально дізнатися про нього у цьому відео.



Нині, 25 березня 2020 року місто Хмельницький відзначає 76-у річницю вигнання нацистських окупантів з Проскурова. Друга світова війна кривавим смерчем пронеслася Україною і забрала десятки мільйонів життів її синів і дочок. Не оминуло жахіття війни і Проскурова. 8 липня 1941 року нацисти захопили Проскурів (нині Хмельницький), встановивши жорстокий окупаційний режим, який тривав довгих три роки. Проскурів у часи Другої світової був важливим стратегічним пунктом для ворогів, тому німецьке командування намагалося його зберегти під своїм контролем.


Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024