| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-04-25, 19:25

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2015 » Вересень » 10 » Всеукраїнський благодійний велопробіг "Захід - Схід" два дні гостював у Хмельницькому
11:42
Всеукраїнський благодійний велопробіг "Захід - Схід" два дні гостював у Хмельницькому

Благодійний велопробіг «Захід-Схід» стартував 16 липня 2015 року в місті Чоп.Триватиме він протягом сорока днів, за цей час учасники пробігу подолають понад 2000 км. Щодня велосипедисти проходять близько 50 км і на своєму шляху зупинятимуться у 31 місті України. Фінішуватимуть велосипедисти 24 серпня у місті Мелове, що на Луганщині.

Найвитриваліші учасники веломарафону "Захід-Схід” Костянтин Самчук та Олександр Панченко, які заради єднання країни і збору коштів для поранених побратимів-бійців АТО та сімей загиблих воїнів подорожують через всю Україну,від найзахіднішої її точки - міста Чоп до населеного пункту Мелове на Сході, сьогодні приїхали до Хмельницького.

Організатор велопробігу, ветеран АТО Костянтин Самчук розповів, що ідея створити подібний проект прийшла ще півроку тому: «Тоді я стояв на блок посту і з розмови з командиром дізнався, що існують триколісні велосипеди для людей з обмеженими можливостями, які виготовляють у Києві. Я вирішив зорганізувати велопробіг через усю України з метою збору коштів для сімей загиблих, поранених та інвалідів. Цей проект є й символічним, він об’єднує українців заходу та сходу заради спільної мети – допомоги учасникам АТО, а також патріотичним, оскільки упродовж маршруту ми організовуємо зустрічі із патріотичною молоддю, учасниками АТО, активістами, громадськими діячами аби об’єднавши зусилля творити спільне майбутнє нашої країни».

Учасники велопробігу розповіли, що організувавши цей марафон, вони демонструють, що навіть з обмеженими фізичними можливостями можна вести активний спосіб життя. Привертають увагу громадськості до проблем інвалідів, ветеранів, сиріт, при цьому всіляко їм допомагають. А ще поділилися планами, що символічно поєднавши Схід і Захід, вони мріють показати всю красу України. Щодня проїжджаючи близько 50 км, багато фотографують і зустрічаються з цікавими людьми.

У Хмельницькому учасники веломарафону перебували два дні.

Заплановані зустріч з велоспільнотою нашого міста, екскурсія обласним центром, яку гостинно провела для гостей директор музею історії міста Хмельницького Світлана Михайлова, знайомство з хмельничанами відбулися.



У школі іконопису "Нікош".

У музеї-студії фотомистецтва.


Учасники велопробігу вирушили далі на Схід від стадіону "Поділля” 30 липня о 5.00.

Приєднатися до велопробігу має можливість кожен охочий, як на весь маршрут, так і на будь-який зручний для нього відрізок. Кількість учасників пробігу не обмежена, а для людей з обмеженими можливостями навіть запропонують спеціальні три- і чотириколісні велосипеди.

З питань участі звертатися до організатора акції Костянтина Самчука – тел: 066-687- 20-10, ел.адреса: veloprobeg.ukr@gmail.com.

Реквізити для допомоги: ПриватБанк 4149 6258 0110 9016 (Самчук Костянтин Володимирович).

Переглядів: 1041 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024