| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-03-28, 20:13

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2020 » Вересень » 23 » Виїзна виставка "Пробудження нації" на Проскурівській з нагоди Дня Незалежності України
15:32
Виїзна виставка "Пробудження нації" на Проскурівській з нагоди Дня Незалежності України
Вітаємо вас з найголовнішими національними святами, дорогі хмельничани! З Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!
День Державного Прапора - це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним Прапором України народ утвердив віковічну мрію про Державність, Соборність і Самостійність. Почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор. Бажаємо всім нам бути гідними пам'яті наших борців за Незалежність, які працею, здоров'ям, а деколи і своїм життям створювали славу і велич Державного Прапора України. Хотілося б, щоб з кожним роком загальнонаціональне свято Незалежності України додавало нам наснаги і впевненості в нашому майбутньому. Нехай не вичерпується джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі!
Музей історії міста Хмельницького впродовж трьох святкових серпневих днів працює для вас, експонуючи на вулиці Проскурівській виставку "Пробудження нації" з серії "100 років боротьби. Українська революція" від УІНП (Українського інституту національної пам'яті). Вільна для огляду виставка складається з 20 інформаційних стендів, розроблених у стилі історико-документальної інфографіки, та експонується 22, 23 та 24 серпня у пішохідній зоні вулиці Проскурівської навпроти музею історії міста Хмельницького. Святкуйте з нами - долучайтеся до огляду виставки, що експонується у Хмельницькому вперше!

Подієвий відеоролик:

Переглядів: 373 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024