| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-04-18, 18:37

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2020 » Лютий » 21 » У музеї історії міста та його філії пройшов цикл заходів зі вшанування Небесної Сотні
12:48
У музеї історії міста та його філії пройшов цикл заходів зі вшанування Небесної Сотні

Українцям завжди була небайдужа доля України. Вони завше відстоювали та відстоюватимуть свою волю на шляху до Свободи і Незалежності держави. Рівно шість років тому під час переломної сторінки епохи Незалежності України загинули воїни Небесної Сотні… З цієї нагоди у музеї історії міста та його філії - музеї Проскурівського підпілля - пройшов цикл заходів зі вшанування Небесної Сотні.
20 лютого 2020 року в музеї Проскурівського підпілля відбувся захід-реквієм вшанування загиблих героїв. Завідуюча сектором  МПП Марина Дябел ознайомила студентів-правників 1 курсу ХКТЕІ з подробицями Революції Гідності.




Того ж дня у музеї історії міста Хмельницького відкрилася тематична міні-експозиція авторських світлин Олександра Сліпченка та предметних  експонатів з  Майдану, котрі були передані до фондів музею просто з виру подій Революції Гідності 2013–2014 рр.




Крім того, спільно з Хмельницьким молодіжним центром фотороботи з фондів музею історії міста Хмельницького авторства Сергія Аніськова   демонструвалися на виїзній виставці просто неба на вулиці Проскурівській. 






Історія пишеться щохвилини, проте найстрашніші та масштабні події  з її сторінок ми повинні пам'ятати. «Небесна Сотня»  загинула не марно. Ми маємо турбуватися про наше майбутнє та вшановувати честь тих, хто віддав своє життя за наш спокій!
Слава Україні!
Героям слава!

Переглядів: 767 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024