| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-03-29, 05:27

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2015 » Липень » 21 » Швидше, вище, сильніше! У місті відбулася щорічна спартакіада працівників департаментів, управлінь, відділів та комунальних підприємств
17:35
Швидше, вище, сильніше! У місті відбулася щорічна спартакіада працівників департаментів, управлінь, відділів та комунальних підприємств

Вихідними на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи №1 відбулася традиційна спартакіада. Участь у ній взяли працівники та начальники департаментів, управлінь та відділів міської ради, підприємств комунальної власності.

У вітальному слові на урочистому відкритті спортивного свята виконуючий обов’язки міського голови Костянтин Чернилевський наголосив, що головне – це об’єднання і дружні стосунки. Як в колективах, так і між суперниками. Очільник міста побажав усім гарного настрою, адже кожен, хто взяв участь у спартакіаді уже переможець. У спортивному змаганні взяло участь 10 команд: КП «Хмельницькводоканал», ХКП “Електротранс”, КП “Південно-Західні тепломережі”, КП «Хмельницьктеплокомуненерго», управління культури і туризму, управління охорони здоров’я, управління праці та соціального захисту населення, управління освіти, управління житлово-комунального господарства та збірна виконкому. Загалом 263 учасники, з них 58 жінок.

Цього року учасники змагалися у традиційних видах спорту: шахи, дартс, більярд, перетягування канату, біг на 50 метрів, стрільба з пневматичної гвинтівки, настільний теніс та у нових для спартакіади: стрільбі з пістолету та неповному розбиранні та складанні автомату Калашникова.

Також у рамках спартакіади провели турнір з міні-футболу. У підсумку команди показали такий результат: 10 місце посіла команда КП “Південно-Західні тепломережі”, на 9 сходинці - управління житлово-комунального господарства, 8-ми стали фахівці управління праці, соціального захисту населення, 7 командне місце в управління культури і туризму, 6 щабель посіло КП «Хмельницькводоканал», 5-ми стали представники збірної виконкому, 4 сходинку у змаганні найспортивніших здобули минулорічні переможці - управління охорони здоров’я.

Призерами щорічної спартакіади та змагання з міні-футболу стали: 3 місце у ХКП “Електротранс”, срібло спортивних змагань у КП«Хмельницьктеплокомуненерго», чемпіонами спартакіади 2015 стали працівники управління освіти.

Під час щотижневої наради у міській раді переможців спартакіади нагородили кубками. /11 червня 2015/

Переглядів: 1048 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024