| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-03-29, 15:08

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2020 » Червень » 19 » Міні-виставка «Медицина Хмельниччини» відкрилась у музеї історії міста
16:18
Міні-виставка «Медицина Хмельниччини» відкрилась у музеї історії міста

Із року в рік на теренах нашої Батьківщини відзначають День медичного працівника. Це свято встановлене в Україні згідно з Указом Президента України «Про День медичного працівника» від 3 червня 1994 р. № 281/94. Лікарі, медсестри й медбрати, фармацевти й лаборанти, фельдшери та акушери, санітари та сестри-господарки, а також усі медпрацівники відзначають своє професійне свято у третю неділю червня.  День медичного працівника традиційно святкується в країні як свято людей, які присвятили себе благородній справі збереження життя та здоров’я громадян.

В експозиції музею представлено понад 50 експонатів з фондів музею, які розповідають історію становлення медичної справи на Поділлі та про її  знакових особистостей, зокрема міністра охорони здоров’я УНР Дмитра Одрину та видатного проскурівського лікаря Сергія Полозова. В експозиції відвідувачі можуть побачити колекцію  хірургічного  інструментарію, медичного посуду та спецприладів, книги, фотографії, документи початку ХХ століття. 














Вельмишановні та дорогі наші медики! У День медичного працівника колектив музею історії міста Хмельницького висловлює вдячність за вашу надважливу працю, без якої неможливо уявити сучасне цивілізоване суспільство, бажає вдячних і щасливих пацієнтів, а також успіхів і благополуччя у Вашій роботі, міцного здоров’я. 

 

Переглядів: 432 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024