| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 03:36

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2020 » Вересень » 22 » МАНДРУЙМО У ЧАСІ З ІРИНОЮ СТАСЮК
14:43
МАНДРУЙМО У ЧАСІ З ІРИНОЮ СТАСЮК


У суєтному сьогоденні забуваємо, що кожна людина – це величезний Всесвіт, виповнений і земними, й небесними скарбами, які співіснують і змінюються, множаться, чи, навпаки, губляться, стрімко обертаючись довкола вічно живого пульсуючого ядра – іскри творчого духу людського. Зрештою, всі ми приходимо в цей світ, щоб здобути досвід, скинути кайдани невігластва, піднятися духом до горніх висот і осягнути щастя гармонії та свободи.
Яскравий приклад такої ретельної праці над собою, цілеспрямованого і захопленого духовного та мистецького пошуку – творчість талановитої художниці та поетеси з міста Хмельницького Ірини Стасюк.



Авторка закінчила навчальну художню студію Центру культурного розвитку молоді Подільського молодіжного об`єднання «У майбутню через культуру». Відвідує студію «Відродження» під керівництвом Радимира Міляра. Активно займається громадсько-просвітницькою працею в організації «Охоронці спадщини», успішно бере участь у всеукраїнських та міжнародних виставках, мистецьких проектах. Ірина експериментує в актуальних нині мистецьких стилях символізму, сюрреалізму, космізму, історизму в живописі. Її художні роботи захоплюють сюжетами, гармонією кольорів та композиції, неймовірною глибиною думки, багатошаровістю символіки… Давній Єгипет та Греція, кельти та скандинавські скальди, доля українського Прометея – Тараса Шевченка… Це – цікава й повчальна подорож в історію існування цивілізації та еволюції людської душі.
Запрошуємо насолодитися мандрівкою в часі на презентації персональної виставки Ірини Стасюк «Гармонія Всесвіту» 24 липня 2020 року о 15.00 у мистецькій залі музею історії міста Хмельницького, що на Проскурівській, 30.
Організатори: музей історії міста Хмельницького, Центр культурного розвитку «У майбутнє через культуру», ГО «Хранителі спадщини».
Переглядів: 424 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024