| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-03-29, 11:43

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2021 » Травень » 8 » Цикл онлайн-конференцій від МПП до 8-9 травня - студентам і викладачам університету "Україна"
15:50
Цикл онлайн-конференцій від МПП до 8-9 травня - студентам і викладачам університету "Україна"
7 та 8 травня 2021 року в Хмельницькому інституті соціальних технологій Університету «Україна» та Хмельницькому коледжі Університету «Україна» спільно зі співробітником музею історії міста Хмельницького (зав.сектору МІМХ МПП Вальчук А.М.) були проведені патріотично-виховні заходи до 8-9 травня Дня пам’яті та примирення, присвяченого пам’яті жертв Другої світової війни та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Була проведена зустріч в режимі онлайн-конференції.


Студенти, керівництво та науково-педагогічні працівники прослухали інформацію представника музею про історію і необхідність відзначення цих подій.


Було розглянуто міжнародну гуманітарну роль пам’яті про уроки останньої світової війни і наголошено про важливість примирення людей на тлі історичних подій минулого. Учасники ділились спогадами про своїх родичів, які пережили ті жахливі часи. Особливо приємно відзначити, що студенти пам’ятають і знають багато подробиць про своїх родичів, прадідусів та прабабусь, які пережили жахіття Другої світової війни.


Окрема вдячність керівництву Хмельницького інституту соціальних технологій Університету «Україна» та Хмельницького коледжу Університету «Україна», завідувачам кафедр за організацію і залучення учасників цього важливого заходу.

Анатолій Вальчук, зав. сектору МІМХ МПП
Переглядів: 379 | Додав: varta
Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024