| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-19, 03:34

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 65 66 »
Велелюдними вихідними вересня музей історії міста Хмельницького долучився до відзначення 589-ї річниці з часу першої писемної згадки про місто, розмістивши у просторому павільйоні в пішохідній частині вулиці Проскурівської виїзну експозицію, що стала наочною тривимірною ілюстрацією проєкту "Машина часу".



На пішохідну екскурсію від музею історії міста Хмельницького напередодні Дня міста завітали третьокласники НВО № 1. Малята дізнались багато цікавого з історії рідного міста в адаптованій для їхнього віку формі.





22 вересня відзначають День партизанської слави України. У музеї Проскурівського підпілля до цієї пам’ятної дати відбувся квест «Партизанська розвідка», на який завітали студенти Хмельницького політехнічного коледжу національного університету "Львівська політехніка".



Днями мистецька зала музею історії міста Хмельницького знову приймала гостей з приводу відкриття художнього вернісажу в продовження проєкту "Нові імена". Цього разу під час презентації своєї першої персональної виставки абстрактного живопису "Мистецтво без меж" молодий хмельницький художник, викладач ХДШО та ДПМ Вадим Піщерський дивував присутніх майстерністю малювання наживо без використання звичних для образотворчого мистецтва інструментів - без пензля або мастихіна, самими лише руками наносивши фарбу на полотно та вишукуючи гармонію фактур у певному ритмі кольорів. До процесу експериментального живопису з цікавістю долучились і присутні. Про захоплюючий майстер-клас та, власне, про самого художника і його творчість дивіться у відеосюжеті від музею історії міста Хмельницького.


Днями музей історії міста Хмельницького започаткував новий формат заходів - мистецьку вітальню, яку цього разу музейники і митці ГО "Хранителі спадщини" присвятили Преображенню Господньому, або, як називають це свято в народі, - Яблучному Спасу. Захід відбувся на завершення персональної художньої виставки "Гармонія Всесвіту" хмельничанки Ірини Стасюк - обдарованої вихованки відомого хмельницького художника Радимира Міляра.


Музей історії міста Хмельницького впродовж трьох святкових серпневих днів працює для вас, експонуючи на вулиці Проскурівській виставку "Пробудження нації" з серії "100 років боротьби. Українська революція" від УІНП (Українського інституту національної пам'яті). Вільна для огляду виставка складається з 20 інформаційних стендів, розроблених у стилі історико-документальної інфографіки, та експонується 22, 23 та 24 серпня у пішохідній зоні вулиці Проскурівської навпроти музею історії міста Хмельницького. Святкуйте з нами - долучайтеся до огляду виставки, що експонується у Хмельницькому вперше!

Подієвий відеоролик: 


З нагоди відзначення Європейського дня пам'яті жертв сталінізму і нацизму музей історії міста Хмельницького в рамках власного проєкту MUSEUM_WEB_EX представляє до вашої уваги онлайн екскурсію до хмельницького пам'ятника "Ангел Скорботи".


"Щедре літо”. У музеї історії міста запрацювала Мистецька вітальня. Першу присвятили християнському святу Преображення Господнього.
Про це дивіться у відеосюжеті ТРК "Місто".


Музей історії міста Хмельницького запрошує хмельничан і гостей міста на відкриття персональної художньої виставки викладача Хмельницької школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Вадима Піщерського, що відбудеться 21 серпня о 15.00 на вул. Проскурівській, 30.





Музей історії міста Хмельницького презентує міні-виставку до Дня будівельника, що традиційно відзначається у другу неділю серпня.



Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024