| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-04-19, 17:50

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2022 » Березень » 26
26 березня в Україні відзначається День Національної гвардії України.


Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від кримінальних та інших протиправних посягань, охорони громадської безпеки і порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами - із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

Триває онлайн-проєкт музею історії міста Хмельницького MUSEUM_WEB_EX, в якому ми розповідаємо також і про пам’ятники нашого міста. 25 березня 2022 р. – 23 роковини з того часу, як відійшов в інші світи В’ячеслав Чорновіл.


Тому сьогодні в нашому лаконічному відеоролику – пам’ятник В’ячеславу Чорноволу в нашому місті.



Український політик, лідер "Народного руху України" В'ячеслав Чорновіл загинув 23 роки тому, 25 березня 1999 року, в автокатастрофі неподалік Борисполя.



Це сталося за кілька місяців до президентських виборів, а обставини трагедії до сьогодні у багатьох викликають сумніви щодо версії про нещасний випадок. За два десятки років справу про загибель національного лідера українців неодноразово відкривали та закривали, при цьому рідні та оточення Чорновола переконані, що його смерть насправді була політичним вбивством.

Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024