| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 03:06

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2020 » Вересень » 22
Музей історії міста Хмельницького представляє галерею творчих робіт молодої талановитої художниці Ірини Стасюк під назвою «Гармонія Всесвіту».





Запрошуємо насолодитися мандрівкою в часі на презентації персональної художньої виставки Ірини Стасюк «Гармонія Всесвіту» 24 липня 2020 року о 15.00 у мистецькій залі музею історії міста Хмельницького, що на Проскурівській, 30.


Разом з
https://www.facebook.com/youthcenterkhm
відбувся історично-спортивний квест для молоді міста "Проскуровъ квест".


Історія Хмельницького – це є багатотомник пам’ятних дат. Серед них є дати щастя, гордості, прогресу, а ще – печалі, смутку та смерті. Одна з сумних проскурівських сторінок історії, датована 8 липня 1941 роком, коли місто окупували нацисти.



Музей історії міста Хмельницького знов на Проскурівській! Цього разу з етнічною експозицією «На Купало сонце грало».


7 хвилин від МІМХ напередодні 7 липня - Івана Купала - про купальські традиції, купальський вінок, чар-зілля та шлюбну магію - дивіться в онлайн проєкті музею історії міста Хмельницького "Традиції".


Владислава Мельникова - багатогранна творча особистість, яка змалечку закохана в мистецтво. Серед її талантів - вокал, акторська майстерність, малювання. А скільки їх ще попереду в 23-річної хмельничанки, яка невтомно продовжує навчатися, майстерно поєднуючи це з роботою в Хмельницькому ЦНВУМі! Її мрія - синтез опанованих нею мистецтв, власноруч зрежисований і театралізований. Дивіться наш відеосюжет з відкриття першої персональної художньої виставки Влади Мельникової "Життя крізь полотно", яка днями почала експонуватись у музеї історії міста Хмельницького.



Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024