| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Чт, 2024-04-18, 18:43

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2020 » Червень » 10

Музей історії міста Хмельницького разом з власною автентик-студією «Репліка» представляє мініфільм «МАСКАрад перейменувань, або Всі назви міста Хмельницького» з нової серії «Short Stories з історії», де за 5 хвилин дотепно показані миті історії перейменувань нашого міста. 
Ролик інклюзивно адаптований титрами для людей з вадами слуху. Також аудіали, котрі звикли сприймати інформацію на слух, зможуть почути нашу розповідь, а візуалам, котрі звикли бачити текст, будуть доступні титри, синхронізовані з аудіо в ролику. Мініфільм знято під грифом «Stop COVID-19» з присвятою Європейській ночі музеїв, котру через карантинні обмежувальні заходи музейники провели онлайн 18 травня. Візуалізований результат цієї онлайн-події – змонтований і якнайкраще адаптований – перед вами! 

6 червня 1919 року Запорозька група Армії УНР, очолювана корпусним отаманом Володимиром Сальським здобула Проскурів, вибивши звідти «інтернаціональні» частини московських більшовицьких військ, що складалися переважно з чехів. 
Проскурів було здобуто після бою, що тривав від 5-ї до 8-ї години ранку. Запорожці захопили у Проскурові 30 гармат, десятки скорострілів, 700 вагонів, багато паротягів і вогнепального припасу.



На Зелені свята – майструємо разом з дітьми! З високої трави, що виросла після рясних дощів, вийде чудова конячка-оберіг.





2 червня 2020 р. у Хмельницькому на 81 році пішов з життя заслужений артист України, талановитий актор і викладач Микола Нелюба.


Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024