| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Сб, 2024-04-20, 18:39

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » 2020 » Квітень » 14

Один з наймолодших і найкрасивіших храмів міста Хмельницького - Святомиколаївський храм, що в мікрорайоні Виставка на вулиці Свободи, 2-а, - сьогодні в нашій WEB-EXкурсії від музею історії міста Хмельницького, який продовжує онлайн проєкт MUSEUM_WEB_EX.

Не будемо нудьгувати  на карантині самі і не дамо нудьгувати дітям! Нумо робити разом з нами справжній весняний оберіг – ляльку-веснянку!

Веснянка — це невеличка ігрова лялька, яку  робили навесні і дарували дітям на Пасху.


Багато давніх Великодніх традицій, створених нашими предками, загубилися у віках, проте тих, що дійшли до нас, ми намагаємося дотримуватися, зберегти та передати майбутнім поколінням.



Крім концентраційного табору суворого режиму для військовополонених, який мав п`ять філій по місту, гітлерівці під час Другої світової війни створили в Проскурові єврейське гето в кварталах поблизу старого собору, а також – трудові концентраційні табори.






Жертвам Stalag 355 присвячується. WEB-EXкурсія від музею історії міста Хмельницького.

Щорічно 11 квітня світ відзначає Міжнародний день визволення в"язнів нацистських концтаборів. Саме цього дня в 1945 році в"язні Бухенвальда підняли повстання проти нацистів та вибороли свою свободу й отримали шанс на життя. Мало кому з сучасних хмельничан відомо, що в роки гітлерівської окупації під час Другої світової війни функціонував табір суворого режиму для військовополонених Stalag 355, який забрав понад 65 000 життів.
Ми не маємо права забути про це...


Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024